Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapach tamtego lata

Ciepłe noce
dojrzałe owoce
smak czereśni
koper, gruszki, papierówki
ogórasy pierwszej klasy.
Pierwszy wyjazd z przyjaciółmi
żarty, śpiewy, litry wina
Tego się nie zapomina.
Ciepły piasek
leżaki i dmuchane materace
wieczorny spacer
namioty, śpiwory
skąpe bikini
opalenizna
ziemniaki z ogniska
zachody słońca
zabawa bez końca...

11 181 wyświetleń
90 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!