Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepła noc dzisiaj
ciepłe i serce moje
kochaj mnie tylko

Teksty z obrazami - Ciepła noc dzisiaj
ciepłe i serce moje
kochaj mnie tylko - solange1969
Ciepła noc dzisiaj ciepłe i serce moje kochaj mnie tylko - solange1969
52 958 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!