Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

cienki łamliwy kwiat
wyrósł na ubogiej mogile

dziecko całe życie
musiało być silne

teraz gnie się pod groszkiem rosy
huśtawka z wątłych listków

zieleni słabość

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • 25 May 2019, 10:07

    Nawet po życiu musi dźwigać ciężkie stągwie z wodą...
    Pozdrawiam. :)