Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cienka linia pogranicza

Cienka linia pogranicza.
Gdy emocje biorą górę!
Prawdą jest oczywistą.
Bez znaczenia jaka jest płeć.

Czy istnieje przyjaźń?
Na stopie koleżeńskiej.
Między mężczyzną i kobietą.
Gdy buzują hormony.

Nie ma tu nic do rzeczy.
W zażyłości szczera intencja.
Dzielą smutki i radości.
Otwierają się dusze i serca.

Stają się nierozłącznie bliscy.
Nietrudno przyłapać się na tym,
że nie wstydzisz się niczego.
Nikt nie istnieje dla ciebie i dla niego.

Kochasz całym sercem.
Feromony wzięły górę!
Na nic zdadzą się wymówki.
I pretensje przyjaźń jest.

Miłości fundamentem.
Na dobre złe chwile.
Między kobietą a facetem.
Gdy się w sobie zakochają.

93 738 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!