Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cienie

Cieniem luster
przenikam światła cieni.

Nie mówiąc nic
w hipnozie uczuć przeklęta
czekam kochana
Twoim snem
w którym jesteś wciąż.

Uczyń mnie swoim dniem
bo ciemność spowiła
w dotyku pieszcząc mnie.

Budząc jedynym szeptem cieni
przyodzianym chłodem
kryształu otula czule
przygarniając do siebie
na wieki w śnie...

Z szuflady cieni...

http://www.youtube.com/watch?v=9hmzR1CKGtA

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!