Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Kochanie lubię Twój styl"

Cienie przed moimi oczyma stają się dłuższe
I wędrują po kartce
Nagle dzień zmienia się w noc
Z dala od miasta
Nie czekaj dłużej
Bo Twoja miłość nie lubi czekania
Och,dziewczyno,uwielbiam jak to robisz
Chcę Ci powiedzieć,że kocham,jak to robisz
Chciałbym być z Tobą w dzień i w nocy

Księżyc wschodzi i rozjaśnia niebo
Przy pomocy świętojańskiego robaczka
Pytam się,skąd biorą swą energię
Żeby tak świecić,abym mógł je
Zobaczyć pod pinią
Nie czekaj dłużej
Bo Twoja miłość nie lubi czekania

Och,dziewczyno,uwielbiam jak to robisz
Chcę Ci powiedzieć,że kocham,jak to robisz
Chciałbym być z Tobą w dzień i w nocy

Nie czekaj dłużej
Bo Twoja miłość nie lubi czekania

Mogę zobaczyć w Twoich oczach
Zachód słońca
Brązowe i szarobłękitne chmury
Zbliżają się
Do słonecznych wysp
Chciałbym móc kupić jedną z nich
Poza sezonem
Nie czekaj dłużej
Bo Twoja miłość nie lubi czekania

57 291 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!