Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień dnia kładzie się
Uśmiechem księżyca
Na stole nocy

Tuż obok herbaty
Gorzkiej jak Ty
Tamtego dnia

Zwiędły cienie
Dzieci się porodziły

A ja dalej nic nie słodzę
Wychodzę nocą i patrzę
Na te same gwiazdy

Co i Ty.

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • giulietka

    25 February 2011, 20:31

    Uczucia zilustrowane niezwykłymi obrazami...