Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieuchwytny

Cień Człowieka
kołacze się
pomiędzy ścianami
umysłu

czasem nawet wskoczy
w wyobraźnię

przypomni się
sennym marzeniom

zamieszka w domu
podświadomości

rozbije wszelkie
lustra pamięci
ze strachu
przed

odkryciem

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • Papużka

    20 May 2013, 08:09

    Bardzo lubię czytać Twoją twórczość... :) Jak zawsze naprawdę dobry.

  • krysta

    20 May 2013, 00:08

    ładny:)