Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiechnij się do mnie

Ciemność zagarnęła świat
Obudzi się dopiero jutro
Ale po co tyle czekać
Skoro mogę wziąć telefon
Zadzwonić i powiedzieć
Uśmiechnij się do mnie
Rozprosz mrok co jest dokoła

Gwiazdy nie świecą dla siebie
One uśmiechają się do nas
Widzimy je takie jasne
Rozświetlające zmierzch nocy
A czy Ty będziesz moją gwiazdą
I przenikniesz ciemności
Mojego codziennego życia ?

Dla S.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • Bezsens

    4 June 2010, 12:03

    Bożenko, nawet sobie nie wyobrażasz ile zdziałać może uśmiech, nawet jeśli się go nie widzi, ale się wie, że jest i jest dla siebie :)

  • Bambi

    4 June 2010, 09:16

    Niesamowity tekst . ; ))
    Dziękuje . ;D ;)

  • motylek96

    3 June 2010, 23:04

    Wiersz z uśmiechem :)))