Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stan

Ciemność, w której brak gwiazd i ulicznych lamp,
zakotwiczeni we własnych umysłach
tylko Ty i Ja.

Szybkie bicie serca dystansuje mgłę i wiatr.
Przez moment ujrzałem Twoją twarz,
której wyraz odnotuje czas...

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • 6 December 2015, 09:28

    Urokliwy,ten wiersz....

  • CЯuelCOMA

    22 November 2015, 00:37

    Wzajemnie Paulino. Za chwilę udam się w podróż :)

  • cytlopka

    22 November 2015, 00:26

    przyspieszone bicie serca wróży bezcenną noc w odmetach myśli i wspomnień...
    jednakże dobrej nocy życzę :)