Menu
Gildia Pióra na Patronite

dwa słowa

Ciemno
nikt nie widzi
mogę spokojnie pomyśleć
Myślę i wspominam
wspominam te dwa słowa
które zmieniły mnie...całkiem
dwa słowa wypowiedziane przez niewłaściwa osobę
KOCHAM
i
CIĘ

7959 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!