Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wędrówka

Ciemną nocą
Przez lata
Bez szczęścia
Szepcę modlitwę
Spokojnie
Wyciągając ręce
Ku tobie

Twój ból
Krzyk
Łzy w mych oczach
Spojrzenia
W głąb duszy

Ty ziemią
W której me
Korzenie
Ty falą
Ja latarnią
Prowadzącą
Cię do mojego
Serca

11 487 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących