Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ombre

Ciemna jak noc
Wędruje pośród dnia
Szukając drogi swej
Tracę to
Co mi Bóg dał...

Powoli idąc modle się by trafić
Trafić tam gdzie
Serce zaniesie ciało
I wiecznie błądząc
Cicho wierze ...

Ale ja wiem że Ty wiesz
W tej ciszy słyszę
To czego nie mówisz
Ale nie wiem dlaczego się boisz
Tego co oczywiste
Ukryty w ciemności
udajesz...

1048 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!