Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila

cichym szelestem
przewracam stronice
zdjęcia
pożółkłe świadectwa dni

po szybie płynie kropla
niczym łza
chwilą nostalgii zrodzona
wspomnień

tylko one
i zapadający mrok
i cisza

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!