Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cichy, ciepły szept
dla tęskniących uszu.
Chłodne, zachłanne dłonie
dla czekającego ciała.
Głośny i głuchy krzyk
dla wspomnień.

7967 wyświetleń
86 tekstów
25 obserwujących
  • PaTT

    24 June 2010, 11:59

    Dziękuję, bardzo mi miło.

  • oliann

    22 June 2010, 15:12

    Krótko, zwięźle i na temat` chciałoby się powiedzieć.
    Za krótko, choć pięknie. Przepięknie.

  • gosiaczek098

    25 May 2010, 12:58

    tak mało...a tak wiele zarazem...brakuje, byśmy byli szczęśliwi. pozornie nic nie znaczące gesty maja największe znaczenie. pięknie!