Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walc

cichutko
leciutko
na paluszkach
do koła

z miłością
piruet
z lekkością
zalotnie

dyskretnie
zerknąć
zatańczyć
zaśpiewać

dotknąć
paluszkiem
docisnąć
rozgrzewać

w porywie
szalonym
uścisnąć
ukochać

oczęta
zamglone
całować
nie szlochać

ze szczęścia
miłosci
jedności
i walca

ach jakże
pięknieje
gdy tańczy
na palcach

zatrzymać się w ruchu
bo nagle skończona
muzyka co była
wspaniale szalona

***
Dział: Myśli nieokiełzane
***
ZM

20 844 wyświetlenia
266 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!