Menu
Gildia Pióra na Patronite

na poczcie

cicho...sza
poczta
a w okienku
panienka zła

tak od rana
aż odbębni 8h
siedzi napuszona
paznokcie krwawe ma

nie obchodzą jej
bokiem
listy polecone
o kasę dba

panienka z poczty
lala...la
uśmiechnij się
to po zębach da
la.

marka

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
  • czystakartka

    24 April 2010, 15:16

    super :) napisałem kiedyś podobny wiersz o paniach recepcjonistkach :)