Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozbudzone fantazje

Cicho szepcze
Chce do ciebie
Być pokochaną
Najmocniej jak się da
Zechce
Pragnie przeżywać
To co smakuje najbardziej
Coś co pobudza zmysły
Do szaleństwa
Więc nie żałuj jej
Tych wszystkich rozkoszy
Rozpieszczaj ciało i duszę
Nigdy nie myśląc
Że może już wystarczy

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!