Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy

Ciążysz jak kamień zawieszony na poręczy mostu
nie chcesz spaść, ni popękać
aż bolą szwy z zabliźnionych ran
i nie chce usiąść żaden ptak
na drzewie przed twoim domem

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • HeLkon

    1 April 2017, 00:13

    Okrutnie bolące wersy. Miłość potrafi być piękna.

  • 31 March 2017, 21:04

    magiczne słowa