Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ecstazy

Ciało z ciałem się słania
Odkrywając nowe doznania
Bez pośpiechu
W rytmicznym oddechu
Pieszcząc obficie
Oddając sowicie
Pocałunek za pocałunek
Określając kierunek
Mapy ciała
By fantazja ewoluowała
Bez żadnego tabu
Ulegając powabu
Magii erotycznej
Chwili demonicznej
Doznań znów nowych
Wizji ponadczasowych
Dotykając nieba
Bo taka potrzeba
Wznieść się na wyżyny
Bez rutyny
Rozkoszy smaku
Próbując tego przysmaku

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!