Menu
Gildia Pióra na Patronite

Księżyc

Ciało niebieskie, światło odbite, niech niesie strumieniem fotonów stęsknione me spojrzenie i trafi prosto do twych oczu, jak byśmy twarzą w twarz wpatrzeni stali.

1235 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących