Menu
Gildia Pióra na Patronite

Animozja

ciała płyną marzeniami
gdy płaczą rany

z nienawiści cierpienie
z cierpienia nienawiść

trudno wybaczyć gdy czas cierniem
gdy wszystko straciło znaczenie

najgłębszą ciemność
skrywa ludzkie serce ona ukrywa bestie

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!