Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciągniesz się za mną jak rozgotowany makaron
jak mleko
rozlane na blacie stołu
tak ty we mnie
zasychasz

wyrzucam cię umysłem
a ty
bez przyzwolenia
sercem wracasz

i choć już ciebie
nie ma
to jednak wciąż jesteś
drzazgą
we mnie

27 841 wyświetleń
243 teksty
3 obserwujących
  • Smurf007

    4 April 2017, 19:10

    początek intrygujący, końcówka trochę przybija..
    :)