Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oby

Ciągły niepokój w sercu,
bo martwisz się o kogoś,
i wreszcie przychodzi ulga,
i serce bije miarowo.
Oby nie była to cisza,
cisza przed kolejną burzą,
bo znowu oczy moje
na chwilę się nie zmrużą.
Niech serce bije miarowo,
niech tętno nie przyspiesza,
niech w końcu w życiu moim,
szczęście i spokój zamieszka.

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!