Menu
Gildia Pióra na Patronite

sama nie wiem

ciągle się zmyślam
i wierzę
że w końcu zostanę
sobie w głowie

albo chociaż tuż obok
by móc się obejrzeć

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 12 January 2016, 22:38

    Myślę, że to zmyślenie siebie.... to pewien sposób na stworzenie kogokolwiek, kiedy nie czujemy się kimkolwiek.
    A przecież każdy ma prawo poczuć się kimkolwiek, no nie?

  • onejka

    12 January 2016, 10:31

    ale po co ?
    oglądanie to wątploowść
    a potem ... starość

  • RozaR

    11 January 2016, 22:21

    Zapewne zapadniesz się w sobie .
    Tak naprawdę życie wyprostuje - więc bez obaw .