Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoje zdjęcie

ciągle jesteś pomiętym zdjęciem
oglądanym już tylko z ciekawości
które wypadło twarzą do dywanu

przez przypadek…
wyrzucanych sukienek z szafy

szukałam cię rano…

błądziłam wzrokiem w pustym fotelu
w którym nadal czuję twoją obecność
i widzę uśmiech spóźniony na flesz

a teraz patrzę na twoje zdjęcie
przypominam sobie chwile wczorajsze
i smarowany tobą chleb

szkoda... że mi tak blakniesz

21 279 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Inel

    1 December 2011, 00:10

    Coś pięknego. Słowa - balsamicznie kojące duszę.
    Tyle emocji, że aż zapiera dech w piersiach.
    Pozdrawiam,
    M. ;]