Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioły też umierają...

Ciągle coś we mnie umiera
jak nie miłość to marzenia
Ciągle coś we mnie ginie
wspomnienia-te dobre chwile
Ciągle coś we mnie znika
puls Aniołka też zanika...

470 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Uriel

    18 October 2014, 18:19

    Anioły też umierają...nie sądze...