Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegnę

Ciągle biegnę za tobą i nie mogąc cię dogonić
wciąż widzę w oddali tylko twoje plecy.
Zawsze jesteś pięć kroków przede mną
i nigdy nie czekasz.
Brak mi tchu,
brak mi słów.
Czy kiedyś chociaż dotknę cię?
Proszę, zwolnij abym mogła w życiu
dotrzymać ci kroku.
Postaram się ze wszystkich sił
aby móc chociaż na chwile pochwycić cię.
Jednak póki co, ciągle będę biegła za tobą.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!