Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bumerang

Ciągle stoją i czekają na mnie,
Moje własne wypowiedziane słowa,
Wykrzyczane w gniewie,
Złośliwe, chamskie i okrutne.
Wróciły podstępnie i z nienacka,
Niczym bumerang zatoczyły koło,
By zadać cios ostateczny
I pogrzebać mnie żywcem

35 635 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!