Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem

Ciągle się staram i nic z tego nie wychodzi,
Słyszę, nie szukaj, samo się znajdzie,
Co jakiś czas ktoś me emocje zwodzi,
Czuję się jak zwierzę samotne w tajdze.
Zimno mi, dookoła pustka,
Nikt mnie nie rozumie,
Otwieram usta,
Wymiotuję miłością, mam jej w sobie za wiele,
Wylewa się ze wszystkich otworów w moim ciele.
Na koniec tego spektaklu, wybucha mi głowa,
Wreszcie mogę odejść, opuściła mnie trwoga …

13 518 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!