Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkiełko

Ciągle miała nadzieję,
choć nie wiedziała po co.
Ostatnich parę miesięcy żyła jak we śnie.
Wszystko prysło jednego dnia.
Nie wiedząc co zrobić wpadła w szał.
Rozbiła lusterko,
zachowała jedno szkiełko...
Teraz klęczy w pokoju
i przywołuje wspomnienia.
Kolejna kropla krwi spływa na dywan...
To przynosi ukojenie...
Już nie płacze...
Wszystko jest dobrze...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!