Menu
Gildia Pióra na Patronite

,, Pustka "

Ciągle jest mi jakoś tako
nic już nie rozumiem
jak potrafię poczuć coś tam
to wyrazić nic nie umiem

Z ciała same trudne znaki
coś jak serca drżenie
w środku jestem jakiś taki
co czują kamienie

Jak zrozumieć mam co czuje
w jakie ubrać słowa
kiedy głowa głośno prosi
a w duszy odmowa

Czym wypełnić mam tę pustkę
cóż poradzić mogę na to
nie chce być już jakiś taki
nie chce czuć się jakoś tako.

115 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!