Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koncert

Chylińska Ci nie wyśpiewała
Że jesteś kochana.
Mocno i szczerze
Niech jeszcze więcej serce pobierze.

Ona nie powie że pragnę codziennie
Choć dzień jest inny niezmiernie
Czekam czasami na chwilę uniesienia
Tu nic się nie zmienia.

Sen , zmęczenie ważniejsze niż ja i Ty
Wyobrażenie snem spowitym.
Gdzieś kiedyś ktoś Ciebie lepiej pieścił
Dziś jestem kimś kto Ciebie w życiu umieścił.

Jestem sercem i chumorem
Tylko troszkę nie Twym amorem.
Bo mimo piękna i taktu,
Brakuje mi seksualnego kontaktu.

39 251 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
  • Xmen

    4 July 2017, 21:22

    Jak najbardziej ok, gdy się do tego dąży. ps, ja też jej nie lubię ;)