Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dramy

Chyba się za bardzo cieszę
na wieść o waszym rozstaniu.
Choć żyłami w przekonaniu,
że nie na zawsze jesteście razem.

Dziś przyśniłeś mi się.
Kochałam Cię ponownie,
Doradzałam Ci ponownie,
Pragnęłam Ciebie całego..

Glupia ja,
dramy jak zawsze węszę.

10 914 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!