Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

chyba się podaję
temu toksycznemu snu
gdzie widzę nas
spowitych razem
miłość po grób

ciągle tkwi w mojej głowie
a uczucie wbija mi w serce nuż
chce upaść i już nie wstać
odetchnąć raz ostatni
wąchając róże z twoich rąk

chce krzyczeć z miłości
wić się z rozkoszy
tak jak w pierwszą noc
zapisane mam te wspomnienia
w moich piwnych oczach

pod powieką skrywam
ciche łzy które co noc
przywołują sny
w który kołyszemy się do snu

wyrwie dziś tą iskrę
z mojego serca
i porzucę ja na pożarcie sępom
by poskromić ból mojej duszy
w której zapadł zmrok
i króluje ciemność
przeplatana z grzechach

bo szukam tych uniesień
które zastąpią mi ciebie

23 959 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!