Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chyba nie mam już łez
i Ty dobrze o tym wiesz.

To przez Ciebie już nie płyną
- gubię się.

Nie chcę żeby wciąż tak było
może tylko mylę się...

Może są gdzieś pod powieką
może tylko skryły się...

Chciały bym je odnalazła
o mnie śniły cały czas.

Chciały bym do nich wróciła
ale ja jestem niczyja.

25 754 wyświetlenia
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!