Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótkie pożegnanie.

chyba kiedyś mi się uda.
podniosę się na nogi.
ja wtedy będę ruda,
a Ty będziesz ubogi..

4004 wyświetlenia
38 tekstów
0 obserwujących
  • Nutricia

    15 May 2011, 13:59

    Treściwy konkret :)