Menu
Gildia Pióra na Patronite

Granice

Ariaa

Ariaa

Chwytał jej dłoń, całował w policzek, obejmował ramieniem.
Każdego dnia, co raz bardziej przekraczał granice.
Ona nie miała nic przeciwko, on nie traktował tego poważnie.
Kiedy odszedł zdała sobie sprawę jak bardzo, choć nieświadomie była w nim zakochana.

15 316 wyświetleń
244 teksty
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!