Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochanie...

Chwytać czas , w pazerne ręce
wyrywać z życia , tylko najlepsze
zabezpieczyć suto, każde jutro
z pychą ,rano patrzeć w lustro

Szukać zachcianek , ich spełnienia
uczuć wyższych ,tam gdzie ich nie ma
w Innych smutku ,swej radości
obdzielać łaską , na pokaz , szczodrości

Mieć zasady , prawie własne
bycie prze normalnym , ciągle w łasce
Miłości poczuć , sens prawdziwie
A czekać , gdy jak grypa minie

Co świt , duszy leczyć kaca
Pracą życie...Życiem praca...

Nie potrafię... i nie umiem
Nie chcę ...Czy kiedyś mnie zrozumiesz...?

28 550 wyświetleń
387 tekstów
33 obserwujących
  • Vedan

    22 November 2013, 07:29

    Miłość...dla Niej można dużo znieść i zmienić...Kompromis między Duszą a materią ...jest konieczny .Jednak gdy masz zrobić coś , zupełnie niezgodnego z tym co czujesz i kim jesteś...Nie wychodzi i nie wyjdzie nigdy ...Tylko co na to ...Miłość ? Pozdrawiam :)

  • Naja

    21 November 2013, 20:59

    Nie chcesz ulec konformizmowi. Myślę, że dobrze.
    Ale może dla niej warto...:-)

  • 20 November 2013, 20:30

    e no fajne, takie o mnie..