Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obłoki wzruszeń "

Chwile refleksji, czas stoi w miejscu.
Wstrzymał bicie mojego serca.
By nadać inny wymiar wzruszenia.
Tyle mam jeszcze do zrobienia.

Zanurzam się w błękicie nieba.
Koronkowe chmury tworzą Anioły.
Anioły Miłości - Amory...Łza na policzku.
Patrzę na Miłość tą cicha, uczciwą.

Kocham prawdziwie - znów wierzę.
Obłoki jak marzenia Anielskie płyną.
Ja ze swoim uczuciem, wzruszeniem. Kolejny raz, myślami z Tobą - Jestem.

....
Myślę każdego dnia.
Co błękit skrywa dla Nas.

Dla A.

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!