Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwilami jest mnie więcej w trawie
W promieniach słońca
Chłodnym deszczu
Leśnych jagodach
Niźli we własnym ciele

7786 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    31 October 2016, 19:26

    ciepło u Ciebie mimo jesieni
    miłego wieczoru