Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie szukaj na siłę..

Chwila jest tylko jedna,wyjątkowa..
Czekaj na nią..
Ale o niej nie myśl,nie szukaj na siłę..
Obiecuję,że kiedyś stanie przed progiem twoich drzwi..
Nie będzie to dziś,nie będzie to za tydzień,
Zjawi się gdy może będziesz czytać książkę lub oglądać film,
Nie zobaczysz jej,
Nie usłyszysz,
Rzuci na ciebie swój cień,
Pozostawi radość i szczęście
Wtedy będziesz cieszyć się ze zwykłych dni..

2680 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • 11 July 2016, 23:03

    Wyjątkowy wiersz,bardzo wyjątkowy.