Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

chwila
mijaniem utrwala obrazy

czy jest słabością na taśmie czasu
czy też ukryta drzemie w niej siła

chwyta migawki - niczym okruszki
film życia tworzy
z kadrów świadomych
i od poduszki

prawdziwe
wyśnione
jak sekwencje przeplatane

z góry
do ostatniej chwili
- montowane

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • silvershadow

    5 June 2021, 09:57

    montażyści zbierają chwile naszymi zmysłami

  • marka

    4 June 2021, 17:19

    Podoba mi się. Ma w sobie to coś - zwyczajność i niepowtarzalność w jednym....

    • Maryla S.

      4 June 2021, 19:48

      Piotrze, dziękuję😊