Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

chwilą ciszy zaspokajam
gorączkę uczuć

bijące serce wyciąga dłoń

sopel lodu topi się i
ciągle walczy

ulatuje noc rozpaczliwych myśli
stygnie nawałnica

przecież zarzekam się ...

a jednak kocham życie

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • Malusia_035

    9 May 2015, 11:56

    bardzo ładny wiersz

    Pozdrawiam :))

  • Cris

    9 May 2015, 09:41

    dobry wiersz z piękną puentą.
    pozdrawiam.