Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Chwała Tobie Jezu Królu Wszechświata
Z Golgoty Beskidów - Matyski
Zatrymfuj we wszystkich sercach we wszechświecie
Bądź Ty i tylko Ty w Trójcy

Daj mi i moim najbliższym zdrowie
W pokoju i spokojnej dostaniej codzienności
Żebyśmy się wspierali i cieszyli sobą
Żebyśmy rozsądnie ale przełamywali siebie
I mądrze pomagali innym
Wreszcie żebyśmy chcieli i umieli
Wypoczywać i bawić się

297 748 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!