Menu
Gildia Pióra na Patronite

wylecz mi rany

chora psychika
a w głębi serca ukryte dziecko
to nic że siwy włos plącze się między czarnymi

tylko krzykiem próbuje mówić
do niemych ścian
gdzie słowa odbiją się pustym echem

szukam prawd ukrytych
w uwikłanym życiu

on gorzej niż zwierze
bez instynktu rozrywa miłość na strzępy
dla swoich chorych wrażeń

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • 25 June 2014, 07:20

    Mgła Mgłę wita:)