Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobieta zrównoważona

Chodź, pobeczymy sobie
tak do zatkania nosa
tak do niewyspanych powiek
i ciśnienia pięćset.
Chodź, pobędziemy niezależne
my, duże feministki
ponarzekamy
na samotność.
Chodź.
Wpadnij.
Na kakao
albo flaszkę.
Na zdrowe i szczęśliwe życie
jest jeszcze czas.

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • Gaia

    8 July 2015, 15:36

    Fajne. Z pewną dozą sarkazmu, ale też i akceptacji.