Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

chodźmy już spać
ptaki schowały w skrzydłach marzenia
po kieszeniach upycham
zapach kradzionego bzu
tamto spojrzenie
moje roztargnienie

jaka piękna cisza
przysiadała na brzegu dłoni pieszczota
może nam się przyśni
o splot bliżej

Sylwia Pryga

40 712 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    8 June 2021, 10:42

    @Sunelli dziękuję bardzo 🌷

  • Sylwia P.

    6 June 2021, 21:06

    @PearlSoul25 dziękuję 🤗🌷

  • 6 June 2021, 18:56

    Qusisz. ;)
    Bardzo ładne. :))

    • Sylwia P.

      6 June 2021, 18:57

      Haha, lubię jak się ktoś skusi 😉

      od yestem
    • 6 June 2021, 19:04

      Jeszcze woal nocy wstydu nie zakrył,
      a słowiki spać nie dają. :D