Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawirowana

Chodzi mi o ten mały szczegół.
-Ja też tego nie rozumiem, cóż za nietrwałość.
Jest bardzo mały, jak mam go odnaleźć?
-Ja też tego nie rozumiem.
Może jest ulotny?
-Cóż za nietrwałość
Mam do niego dystans, spokojnie
-Cóż za nietrwałość, też tego nie rozumiem.
Wiem, że on tutaj jest, blisko, wcale nie daleko.
Czuje go, gdziekolwiek jestem, cokolwiek czynie
Tylko nie wiem, jak mam go znaleźć
Pomożesz mi?
-Ja też tego nie rozumiem, cóż za nietrwałość.
Nie mów tak! Przestań!
-Ja też tego nie rozumiem.
Czego nie rozumiesz?
-Miłość?
-Kochasz!
-Miłość.

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!