Menu
Gildia Pióra na Patronite

córka usypia żonę

chodzę
z konta w kont
akt
takt
tak elektryczny
poraża

pożera że całe to zewnętrzne
i już nie jestem
sobą
czyli udawaniem
a ka
pustką
pit mnie pochłania

na gdzieś kartki krawędź
odnotowany
na
później co nie ma
od
bytu tła

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • M44G

    28 February 2019, 21:19

    Cie kawy Ty tu Ł

  • marka

    28 February 2019, 21:01

    Utwór ciekawy, taki jak za czasów Brulionu...Oryginalny.